Wat is een fitnesstracker precies? TomTom bracht in de zomer van 2014. TomTom, multisport Cardio op de markt. Een van de eerste sportwatches, waarbij de hartslag via de pols wordt gemeten. plus- en minpunten van de, tomTom, touch hr activity tracker meet lichaamsstelling zoals vet- en spiermassameter meet je hartslag. De specialist in autonavigatie, motornavigatie, trucknavigatie, fietsnavigatie, outdoornavigatie.

tomtom hartslag
Produkty značky, tomtom sporttestery, gps a další

wat je moet weten over je nieuwe. TomTom, touch Fitness Tracker.

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze of specifieke vragen / wensen? Neem dan contact op bessen met onze klantenservice op tel. Of oordruppels per email info at gpspuntnl dot.

tomtom hartslag
Gps-fitnesshorloges, tomTom, spark

TomTom, runner 3 gps-loophorloge


Opladers en kabels, alles 5, bureaudock 19,95, universele reisoplader 24,95. Dubbele auto-oplader 24,95, auto-oplaadkit voor uw TomTom-horloge 29,95, kabel voor uw horloge 19,95. Uw gps-systeem of navigatiesysteem koopt u eenvoudig en veilig bij gpspuntNL. Wij bieden een ruim assortiment gps-systemen voor in de auto, op de motor of de fiets, outdoors en tijdens het sporten van.a garmin, tomTom, magellan, polar, mio, bryton en navigon tegen bijzonder scherpe prijzen. Gratis verzending, goedkoopste prijs garantie! Veilig betalen met ideal weinig of bankoverboeking. Voor.00 uur bestellen de volgende dag in huis! Klantenservice op werkdagen tot 20:00 uur telefonisch bereikbaar.

TomTom, runner 3 gps-hardloophorloge


Hier zit ook de bluetooth connectie met je Spark. Je moet je horloge dus wel links dragen, zodat je geen storingen ondervind. Overigens heb ik tot ongeveer 3 meter bij de Spark vandaan (als ik hem bijvoorbeeld in de huiskamer heb liggen) nog steeds goed geluid. Het geluid is helder, een beetje blikkerig en de bas in de muziek is niet heel erg aanwezig. Al ligt dit ook aan het genre muziek wat je luistert. Je kunt van een headset niet verwachten dat je het geluid in een concertzaal kunt evenaren. Het grootste nadeel vond ik echter  het volume. Zelfs op de zachtste stand is deze best luid en dat vind ik in het verkeer toch echt niet fijn.

tomtom hartslag
TomTom, spark volledige review - oneManEngine

De route kun je naderhand via mysports terugzien en analyseren in combinatie met je snelheid, hoogte en hartslag. Mysports connect met onder andere mapmyfitness, Strava, nike en Runkeeper. Nog nooit eerder liep ik met oordoppen in de oren. Ik luister nooit muziek tijdens het lopen. Ik wil de natuur en omgevingsgeluiden om me heen horen. Plus ik heb geen zin in spaghetti aan mijn lijf en een telefoon die ik in mijn hand moet houden of ergens weg moet stoppen. Maar door de Spark ben ik muziek tijdens het lopen toch gaan waarderen.

De spark music en Spark cardio music worden geleverd met een gratis mix van de ministry of sound. Daarnaast zet je via het mysports gemakkelijk muziek op de Spark (Cardio)Music. De bijgeleverde bluetooth headset werkt goed. Met een schuifje op het verbindingsdraadje tussen de oortjes is deze in te stellen naar jouw hoofd. Meiden opgelet: dit schuifje en het stugge rubber van het draadje raakt verstrikt in je paardenstaart heb ik ondervonden. De bediening werkt middels lever een paneeltje achter je linkeroor.

TomTom, runner 2 Cardio gps produkt


Ook deze eerst even opladen met het usb-kabeltje en dan koppelen met je Spark. Dat was nog even een werkje, omdat ik het knopje van de headset niet lang genoeg in had gedrukt en de Spark de headset dan niet vindt. Uiteindelijk wist ik wat ik fout deed en was de koppeling zo gereed. Het grote voordeel van bluetooth is dat je geen gedoe hebt met irritante kabeltjes die overal in verstrikt raken en als spaghetti om je lijf wapperen tijdens het lopen. Op pad, via het menu kies je jouw sport, in mijn geval hardlopen. Even wachten tot de gps gevonden is en je hartslag wordt geregistreerd (wat overigens erg snel gaat) en je kunt starten met je training.

Je kunt via het menu zelf instellen welke gegevens je in beeld wilt hebben en hoe je wilt trainen. Wil je trainen op afstand, hartslagzones, tijd, calorieën of een interval, dan kun je dat invoeren. Nadeel van de intervalfunctie is wel dat je enkel blokjes van gelijke duur of afstand kunt invoeren. Via een trilling en een geluidje geeft de Spark de tempowisselingen aan. De intervalfunctie is vrij beperkt als je tempoblokken van verschillende omvang hebt. De gps functie is zeer nauwkeurig. Al je trainingsdata en activities kun je middels de app Mysports of het gelijknamige computerprogramma syncen.

Review: Tomtom, adventurer fitnesstracker voor sporters

Er zijn verschillende modieuze kleuren bandjes verkrijgbaar, zodat je je Spark kunt aanpassen aan je mood of kledingkeuze. De bandjes zijn er in twee verschillende maten (small en large) en hebben een nieuw sluitsysteem, waardoor je de medisana Spark heel makkelijk om en af doet. Ook de oplader heeft een metamorfose ondergaan. Deze is ranker geworden en heeft een andere aansluiting gekregen. Aan de slag, om de tomTom Spark te gebruiken (ik testte de cardio music) is geen hogere wiskunde nodig. Het opladen gaat via het meegeleverde usb-kabeltje. Als je de Spark voor het eerst gebruikt, wordt je door het menu geleid en voer je je gegevens (lengte, gewicht, etc). De bediening is heel eenvoudig: een knop die naar boven, beneden, links en rechts beweegt en zo door het menu en de submenus heen schoolt. De bijgeleverde headset werkt middels bluetooth.

tomtom hartslag
Prst pulsní oxymetr cms-50D online koupit - athleteshop

TomTom - topmerken

ook hebben alle Sparks de multi-sport modus voor de sporten hardlopen, fietsen zwemmen, hardlopen op de loopband, gym, indoor fietsen en freestyle. Bij het zwemmen is het niet mogelijk de hartslag via de hartslagsensor op de pols te meten en/of muziek te luisteren. De verschillende functies hebben invloed op de batterij. Indien je de Spark als activitytracker gebruikt, heeft de batterij een levensduur van 3 weken. Bij het gebruik van gps tot 11 uur en bij het gebruik van gps hartslag muziek tot 5 uur. Looks, de tomTom Spark lijkt heel erg op zijn voorganger, maar in het uiterlijk is een aantal afvalshakes wijzigingen doorgevoerd. Zo is het klokje platter dan zijn voorganger.


TomTom Spark: gps fitness horloge met activitytracker, gps functie en verkouden Multi-sport modus (let op: geen hartslagmeting). Prijs 149,-, tomTom Spark cardio: gps fitness horloge met activitytracker, gps functie, multi-sport modus en ingebouwde hartslagmeting via de pols. Prijs 199,-, tomTom Spark music: gps fitness horloge met activitytracker, gps functie, multi-sport modus en opslag voor meer dan 500 muzieknummers (let op: geen hartslagmeting). Prijs 199,-, tomTom Spark cardio music: gps fitness horloge met activitytracker, gps functie, multi-sport modus, ingebouwde hartslagmeting via de pols en opslag voor meer dan 500 muzieknummers. Alle horloges hebben een 24/7 activitytracker, die meet of je voldoende actief bent op een dag door je actieve tijd te meten, je stappen te tellen en je calorieverbranding bij te houden. Daarnaast meet hij je slaapritme. De gps-functie is in alle Sparks hetzelfde: hij meet snelheid, afstand, tijd, pace en live stats on the.

Altijd Korting 100 Werkend

TomTom bracht in de zomer van 2014 de tomTom Multisport Cardio op de markt. Een van de eerste sportwatches, waarbij de hartslag via de pols wordt gemeten. Een uitkomst voor veel sporters die de hartslagband kunstvoeding zat zijn. Maar TomTom zit niet stil. Met de visie om zich te richten op de frustraties van sporters en hier een oplossing voor te vinden, komt TomTom nu met de Spark. Feitelijk de opvolger van de tomTom Multisport Cardio met een paar nieuwe features. TomTom Spark x 4, er is keuze uit vier verschillende sporthorloges, oplopend in prijs en functies.

Tomtom hartslag
Rated 4/5 based on 598 reviews